Why Men Marry Bitches.




Hello.

You know what? Waiting for someone, or something to happen when you're not even sure if it's going to happen or not is like a stupid thing to do. Bukan mcm tunggu bas yg memang ikut jadual dia, bukan mcm tunggu bulan muncul waktu malam, bukan mcm tunggu matahari terbit bila dah siang tapi mcm tunggu first Sabtu bulan depan hujan tak, mcm tunggu kucing aku ni akan pregnant tak sbb suka anak kucing gebu or mcm tunggu Malaysia jadi top country in the world. Mcm mana kalau waktu tu tengah kemarau, mcm mana kalau kucing kau tu mandul or mcm mana kalau Malaysia ni mmg tak layak nak jadi top country. Then kau nak tunggu jugak? Kau nak tunggu? Dah la kalau menunggu, sehari mcm seminggu, seminggu dah mcm se-millenium. Aku tunggu dah beberapa bulan kot? So berapa millenium dah aku rasa mcm ni?


Aku rasa macam tak larat nak tunggu, nak tahan rasa bersalah, nak sekat segala benda bodoh yg msuk dalam kepala otak bila dh kena tunggu mcm ni. Tapi Aku biarkan ja. Biarkan, biarkan. Kau pun biarkan, biarkan. Kau tu go-with-the-flow sangat. Aku pergi, kau biar. Kau kata, kau faham, taknak memaksa. Fight a sikit, be a man! Aku nak tulis buku bagi kau baca tapi kau dah ada cukup fakta yang nak kena dipaksa masuk otak sekarang ni kot. Aku nak bagi kau masa, nak biarkan kau jugak. Tapi aku takdak lah ignorant mcm kau. Aku Pisces, kau Gemini. Bukan nak percaya sangat tapi personality tu memang betul lah. Sangat tak sesuai. Aku Ying, kau Yang. Aku kanan, kau kiri. Tapi Ying Yang, kiri kanan mmg slalu err, sekali kan. Kalau ada kiri, mesti ada kanan. Kalau ada Ying mesti ada Yang.